KNIKARM OP MAAT

Sterk Elektrisch Zonnescherm

Heerlijk in de tuin zitten zonder dat u de hete zon voelt branden? Met één druk op de knop geniet u van de zon, of juist van de schaduw.

Houd uw huis koel met een duurzaam knikarmscherm. Bekijk verschillende modellen, bedieningen en kleuren in onze showroom.

Binnen 2 uur hebben wij een knikarmscherm op maat gemonteerd.

Sunmaster 1032 BEW voor meer schaduw in de tuin
LAMEKO

Zet iedereen in de schaduw

Hup zonweringen! Ook voor reparatie en onderhoud van bestaande zonweringen

SPECIALIST AAN HET WOORD

Robuust en duurzaam zonnescherm verslaat massaproduct

Na 35 jaar zonwering installeren weten we dat het altijd begint bij de kwaliteit van een product.

In onze showroom vindt u uitsluitend zonneschermen die gemaakt zijn van duurzame materialen. Robuuste knikarmen, vrijwel onderhoudsvrij, én ook nog eens weerbestendig. De kwaliteitsdoeken zijn kleurecht, waterdicht, rot- en schimmelvrij, en zijn behandeld tegen aanhechting van vuil.

Onze zonneschermen zijn gemaakt voor de toekomst en gaan langer mee dan zonneschermen van bouwmarkten en andere massaproducten. Om zeker te zijn van uw zaak krijgt u ook 5 jaar garantie op materiaal en fabrieksfouten .

ONZE SHOWROOM
ONZE SHOWROOM

TESTEN EN METEN VOOR GEBRUIK

Benieuwd wat de beste oplossing is voor uw woning? Kom langs onze showroom in Leidschendam. De specialisten geven gratis en vrijblijvend advies. Test onze zonwering uit, zodat u altijd het juiste product kiest.

Heeft u het juiste product gevonden? Dan is het tijd om te meten. Met onze gratis en vrijblijvende meetservice weet u zeker dat uw nieuwe knikarmscherm de juiste afmeting heeft.

Superieure kwaliteit en service, maar dan wel met een interessant prijskaartje.

Sunmaster Knikarmschem Modellen

SunBasic Cassette | vanaf €1899

 • Voordelige instapper met grootse prestaties
 • Geleverd in RAL 9001 (crème wit) of RAL 7016 (antraciet)
 • Gesloten aluminium cassette

 • Dun modern design
 • Doek van uv-bestendige Tenara-garen
 • Breedte: 300 t/m 550 cm
 • Uitval: 250 of 300 cm

SunEye | vanaf €2078

 • Prachtig design met een aanzicht van maar 15 cm

 • Maatwerk: cassette in elke mogelijke structuurlak of RAL-kleur
 • Gesloten aluminium cassette

 • Sterke atlas knikarmen
 • Doek van uv-bestendige Tenara-garen
 • Breedte: 269 cm t/m 600 cm
 • Uitval: 250 of 300 cm

Slimme bediening met één of géén klik

Somfy is verreweg het beste merk voor elektrische bediening van uw nieuwe zonnescherm. Een afstandsbediening, wandbediening of bediening met een smartphone, Somfy heeft altijd een ideale oplossing. Er zijn drie manieren om uw nieuwe zonwering elektrisch te bedienen.

1. Draadloze io wandbediening

De draadloze io wandbediening is de meest klassieke bediening voor een zonnescherm. Klassiek: iets van vroeger, maar zeker niet verouderd.

De wandbediening is draadloos, waardoor moeilijke kabels koppelen passe is. De wandbediening van Somfy heeft drie knoppen: een pijl naar boven, my (stop), en een pijl naar beneden. De pijlen spreken voor zich. Met de my-toets is het mogelijk om de favoriete positie van het zonnescherm met 1 druk te bereiken.

2. Afstandsbediening – Situo 1 io Pure II

Een afstandsbediening neemt u gemakkelijk mee. Bedien het zonnescherm vanuit de keuken, woonkamer of tuin. Met een bereik van 15 meter zit u op de meeste plekken goed.

Net als de wandbediening heeft ook de Situo 1 io Pure II afstandsbediening drie verschillende knoppen, namelijk een pijl naar boven, een pijl naar beneden, en de my-toets. Met een tijdloos design, integreert deze gebruiksvriendelijke afstandsbediening gemakkelijk in uw interieur.

3. Smartphone, tablet, en stembediening – TaHoma Smart Home Box

De TaHoma Smart Box maakt het mogelijk om op elk gewenst moment uw zonnescherm en andere apparaten te besturen. Bestuur huisproducten apart van elkaar, of allemaal tegelijkertijd. Er zijn drie mogelijkheden om de smart functies van de TaHoma te besturen:

TaHoma Box
De TaHoma Box zorgt niet alleen voor extra connectiviteit, het behoud ook de optie om via een klassieke manier uw zonnescherm te besturen. Op de box zitten twee knoppen waarmee verschillende gepersonaliseerde scenes worden gestart of gestopt.

Smartphone en tablet
Met de handige TaHoma app bestuurt u uw zonnescherm en andere thuisproducten overal ter wereld. Zit u in het vliegtuig en bent u thuis vergeten uw knikarmscherm in te klappen? Met een simpele klik in de app sluit u uw scherm op afstand.

In enkele stappen creëert u scenario’s. Met een scenario wordt uw zonwering automatisch bestuurt wanneer u bijvoorbeeld wakker wordt of wanneer het in uw huis warmer is dan 24 graden.

Spraakassistent
‘Hey Google, hey Siri, hey Alexa… open mijn zonnescherm.’ Zo simpel kan het zijn om uw zonnescherm te openen. De slimme TaHoma box wordt gekoppeld aan een of meerdere smart producten, waarna u via een spraak assistent uw zonwering opent of juist sluit.

BINNEN 2 UUR KLAAR
BINNEN 2 UUR KLAAR

KNIKARMSCHERM INCLUSIEF MONTAGE

Bij Lameko verkopen en monteren we al meer dan 30 jaar maatwerk zonwering. Dit doen we bij u thuis, maar ook op de werkvloer.

Een knikarmscherm wordt altijd gemonteerd door ervaren specialisten uit ons eigen montageteam. We huren geen extern bedrijf in. Zo behouden we altijd de hoogste kwaliteitseisen en weet u zeker dat uw nieuwe zonnescherm er perfect bijhangt.

Toch kiezen we altijd voor zekerheid. Bij Lameko krijgt u 5 jaar garantie op materiaal-, fabrieks- en montagefouten.

Is het tijd voor een nieuw knikarmscherm inclusief montage? Kom dan langs de showroom of bel naar 070 – 320 17 89.