LAMEKO

Binnenzonwering

Lameko zet iedereen in de schaduw, maar houdt je huis in het zonnetje!

LAMEKO

Binnenzonwering

Lameko zet iedereen in de schaduw, maar houdt je huis in het zonnetje!

Plisségordijnen

In plisségordijnen hebben wij een uitgebreid assortiment. Dit bestaat uit fijne geplisseerde stoffen in modieuze tinten met een prachtig lichtdoorlatend effect dat een rustige sfeer in uw interieur teweegbrengt.

Er zijn diverse uitvoeringen mogelijk, zoals het top-down/bottom-up en de day/night uitvoering dat een combinatieplissé van verschillende stoffen is. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een transparante en een verduisterende stof. De gemetalliseerde achterkant van de Verosol plissé zorgen voor een extra warmte en lichtwering.

De dupli of duoplissé heeft een honingraat vormig structuur en is eigenlijk een ‘dubbele uitvoering’ van de plissé. De dupli of duo plissé heeft een extra isolerende werking, is sterk en heeft een luxe uitstraling. Kortom: in iedere leefruimte kun je met de plissécollectie nuances aanbrengen en uw eigen sfeer creëren.

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieen zorgen voor een sierlijke en perfecte lichtregeling. Hierdoor kan er eindeloos met licht en zicht gespeeld worden.

Er is een groot kleurenaanbod in zowel uni als dessins. Onze jaloezieen zijn verkrijgbaar in 16,25,35,50 en 70mm. Ze zijn tevens geschikt voor schuine plaatsing als in dakramen, op deuren en vochtige ruimtes als badkamers en keukens.

VAN HOOG NAAR LAAG
VAN HOOG NAAR LAAG

VERTICALE LAMELLEN

Verticale lamellen zijn verkrijgbaar in Aluminium, PVC en Stof.

De verschillende materialen geven hun eigen uitstraling. De textiel lamellen geven een klassieke uitstraling, de aluminium en pvc zijn meer trendy.

De breedte van de lamellen zijn bij stof alleen in 89mm te verkrijgen. Aluminium in 50mm, 70mm en 89mm, PVC zijn te verkrijgen in 52mm, 70mm, 89mm en 127mm.

Prestige rolgordijnen

Dit dubbele gordijn maakt het in een kleine beweging mogelijk om de inkijk van buiten af te sluiten of het licht naar binnen te laten komen. Door afwisseling van de stroken kunt u desgewenst met het zonlicht spelen.

Rolgordijnen

Rolgordijnen kunnen in transparante stof, of juist verduisterend geleverd worden. Hier is ‘the sky is the limit’ wat betreft kleur en stof. Tevens zijn rolgordijnen elektrisch te verkrijgen.

Rolgordijnen op een kiepraam of een deur zijn met zijgeleiding te monteren.

“Het personeel in de winkel denkt met je mee en geeft goed advies. Montage verliep uitstekend.”
Nick Janssen

Benieuwd wat anderen zeggen over onze zonweringen?